Tentang Kami

Shanghai Chunye Instrument Technology Co., Ltd.

Shanghai Chunye Instrument Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsén propésional sareng panyadia pikeun sensor prosés otomatis industri sareng instrumen, produk utami: Multi-parameter, Turbidity, TSS, Ultrason Liquid Level, Sludge Interface, Fluoride Ion, Chloride Ion, Ammonium Nitrogen, Nitrogén Nitrogén, Hésé sareng ion-ion sanésna, pH / ORP, Oksigén Anu Leyur, Konduktivitas / Résistansi / TDS / Salinitas, Klorin Gratis, Klorin Dioksida, Ozon, Asam / Alkali / Konséntrasi Uyah, COD, Amoniaonia Nitrogén, Jumlah Fosfor, Total Nitrogen, Sianida , Logam beurat, Monitoring Gas Flue, Monitor udara, sareng sajabana Tipe Produk: Tipe Pena, Portabel, Laboratorium, Transmitter, Sensor sareng Sistem Monitoring On-line.

Kauntungannana

  • Our company is a high-tech enterprises which specialized in research and development, manufacturing, sales and service water quality analysis instruments, sensor and electrode...

    Palayanan

    Perusahaan urang mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu khusus dina panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng alat analisis kualitas cai jasa, sénsor sareng éléktroda ...
  • Main product: Multi-parameter, Turbidity, TSS, Ultrasonic Liquid Level, Sludge Interface, Fluoride Ion, Chloride Ion, Ammonium Nitrogen, Nitrate Nitrogen, Hardness and Other Ions...

    Produk

    Produk utami: Multi-parameter, Turbidity, TSS, Ultrasonic Liquid Level, Sludge Interface, Fluoride Ion, Chloride Ion, Ammonium Nitrogen, Nitrate Nitrogen, Hardness and Other ion ...
  • If any problems no matter during or beyond this period, please contact me feel freely. That's our duty to provide you with best service and technical support at any time. In addition, We Supply 1 Year Warranty...

    Kontak

    Upami aya masalah henteu masalah dina atanapi saluareun periode ieu, punten ngahubungi kuring ngaraos bebas. Éta tugas urang pikeun nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna sareng dukungan téknis iraha waé. Salaku tambahan, Kami Masihan Garansi 1 Taun ...

Produk Panganyarna